Feb 17, 2009

sekarang

sangat lama saya tak update blog kan.
bukan sengaja.tapi tak mampu..
huhuhu..ye,dari segi masa dan juga tenaga.
tak mampu update blog sebab laptop takde.(sekarang di cc)
tak mampu update blog jugak sebab bizi.
acewah..bizi la sangat.ye..memang bizi skit dengan keje.
petang baru balik.penat.dan tido..

jangankan kate blog,fs dan facebook juga dah lama tak update.
so,kepada sesiapa yang menanti(ada ke)..harap bersabar.
tak pon korang bagi la laptop baru kat saya.
hehehe..

kepada yang tag,harap maaf sgt.belum sempat nak jawab.harap tinggalkan pesanan berapa hutang tag sy dengan anda sume okey~nnt saya akan cari masa untuk jawab.
ecece...siyes mcam artis dah..poyo lebih..
biarlah..
ehehe...
ok la dulu untuk kali ni ye..
agak kaki sebab lama tak berblog..
nnt sy cari idea.kikiki..
sehingga jumpa lagi..jaga diri,hiasi peribadi..
bubbye...

4 comments:

ihsan_huhu said...

ok babai

nadxoxo said...

ish ish ish

memang sungguh lama

cepat-cepat beli lappy baru :D

Cik Dada said...

ihsan:suke ko ye..babai babai..

nad:takde duit lagi la nad,huhuhu...

en_me said...

lamernyerrr..