Feb 5, 2010

Singkatkah perjalanan??

aku notice bila dah kerja ni agak kurang la keseronokan hidup.dah tak ada masa nak bersosial.maksud aku bersosial disini ialah untuk berjumpa kaum keluarga, rakan rakan taulan dan sahabat handai.memang aku tak cukup masa.weekend aku sangat sepi.memang la boleh balik time weekend.tapi kalau setiap weekend aku nak balik memang kopak tunggang terbalik la sebab gaji aku tak besar ok.
but, to be frank hidup aku lagi tak best sekarang sebab aku takde kawan yang ramai kat sini.tak macam masa studi.masa study weekend je boleh kuar meronggeng dengan my BFF.specially bila ada duit yang agak banyak.masa study dulu ada 200 pun dah rasa banyak kan??sekarang bila dah kerja,hmm..no komen.
sekarang life sunyi sepi.dah keje, tapi bila nak kuar takde membe.sebab kawan2 yang rapat pun semua jauh.takde yang sehati berdansa dengan aku.kalau ada pun memang ish..menyerabutkan dan tak sebulu langsung.
macam pagi ni.aku dah bangun awal.tapi takde hala tuju.wahh,terasa macam sangat tak bermakna hidup ni, sebab aku tak ada hala tuju.memang hampeh kan bunyinya.
pagi-pagi bangun mengadap otoromen.bior benor?macam dah zaman budak2 balik je kan..hahaha..series...ni betul2 berlaku.
tapi apakan daya.memang tu je yang aku mampu buat.
takpe la,hidup ni memang singkat.buatlah apa yang bahagia untuk kita.jangan cari pasal dengan orang cukup la kan?

apapun, aku memang rindu kawan2 aku..my besties..and my buddy..
all of you, u know who are u..
i miss you all damn much!!

3 comments:

Cik Kmar said...

aku pun rasa benda sama. macam hidup aku kebosanan. mungkin kita sedang mengalami krisis pertengahan umur kuang3 :-p

Cik Dada said...

pertengahan umur??hahaha..aku taknak tua lagi...
rindu kan zaman dulu2??

S.IxOrA said...

ak pun rs cam tu gak r cik dada..mybe gak krisis pertghan..huhuhu..tp rs cam muda lg..mkn tua makn kurang kawan pl..time bljr kwn keliling pinggang.sampai xcukup ruang, hahaha