May 21, 2009

Flip Flap

saya sekarang berada di bilik berita Kuala Terengganu.
wee...
maksudnya berada di kampung.
ye,bila kadang kadang balik kampung baru rasa feelnya kan?
seronok.boleh makan apa yang kita teringin nak makan masa berada jauh dari kampung.
boleh bermanja manja(dis one memang kenot go kan)
banyak lah ko punya manja!
penyepak nak?
;0

entri kali ni bukan lah nak sebut pasal benda baru.
saja,tiba tiba terfikir,kenapa orang minat sangat benda ni.
rasanya kalau siapa yang ada menda alah ni mesti tau flip flap tu.
memang dah lama aku tengok.comel.
ye lah boleh bergerak2,joget joget gedik.
hahaha.
tapi tak sangka rupanya menjadi hot item.
boleh kata siapa yang ada kereta, terutama golongan muda mesti ada lah benda ni.


siyes benda ni hot kan??
apa yang buat aku cakap benda ni hot?
oleh kerana aku ni rajin sangat,rasa macam berminat nak aplikasi ilmu hisab yang aku dah belajar berkurun lama.
maka, di suatu hari yang indah permai,bila berada di jalan raya,
Cik Dada dengan rajinnya telah mengira kereta yang ada menda kiut ni.
dan selepas di analisis, dalam masa 20 minit dijalan raya,
ada 55 buah kereta, yang melepasi aku ada mende nih.
wah,pencapaian menarik.
benda ni memang hit the market.
sah sah yang buat benda ni dah kaya raya.
kan?
persoalannya,kenapa benda ni hot??
ada sape sape boleh jawab??
(*_~)

3 comments:

nadxoxo said...

kete cik nadxoxo belum ada lagi bende ni. apa kata cik dada belikan cik nadxoxo satu?? barulah hot!! hoho~

Cik Dada said...

hehehe...boleh cik nad..kena tunggu mintak duit ngan en gajah..
=)

an.wardrobe said...

sbb menda ni sgt chumel..
bila masuk jek dlm keta. menda ni leh wt kiter tsenyum. hahaa