May 12, 2009

Panas!!

jari jemari rasa sangat penat.
haiih...
ini semua gara gara menulis report dalam log book micet yang menyibok tu.
tapi ada hati nak berblogging lagi.
memang semua bloggers macam tu kot eh.
addicted dengan blog.

bila ya pemanasan global ni nak habis.
panas yang teramat sangat sekarang.
tapi macam mana nak habis kalau tiap2 hari pun kita guna benda yang menyebabkan global warming ni kan?
kesian la kat bear ni kalu ye pon tak kesian kat diri sendiri.
jadi meh la kita sama sama menangani global warming.
hahaha..
kalau tak panas,mesti tak mau hengat jugak kan?



tubuh pun terasa penat sangat.
dah macam macam cara duduk,terguling,meniarap,semua ada.
dah macam Astro dah.macam macam ada.
ya.penat yang tahap giga.
do i really need vacation?
tsk.

1 comment:

nadxoxo said...

dijangka panas smpi bulan 9 cik dada..dlm paper ade bitau rasanya..hehe harap bersabar..