Apr 22, 2009

Buah Hati Cik Dada

wahh.entri kali ni memang sedikit memalukan.
tapi saya rindu sangat sama dia.

S:siapa dia?
J:buah hati cik dada la...

S: ye la siapa namanya?

J:rahasia~
tettt...ada siapa yang tahu namanya?

hahaha..
sangat la poyo.

dia tak romantik.
dia juga bukan gentleman.
dia juga bukan seorang yang good-looking.
tapi saya senang dengannya..
kenapa?

1) sebab dia yang mampu buat saya ok,tanpa perlu mintak maaf bila dia yang buat salah.ini memang hampeh.
2) sebab dia selalu buat saya menangis..tp dia tak pernah pujuk saya..
3) sebab dia tak pernah bukakan pintu kereta untuk saya..
4) malah tak pernah nak angkut barang kuar kereta bila balik shopping!
sayang...u memang terlalu LELAKI!!!
5) sebab saya memang sayang dia..

siapa dia?
dialah lelaki itu~
semoga kami berkekalan..


exposed buat pertama kalinya..
serabai ok...tak potong rambut..
btw,gamba Cik Dada takde dalam figure ini..mane lagi,jadi camerawomen la...
dah la skill takde...
(*_*)


Cik Dada Whisper: MR.J dearie, if u are reading this,i just want u to know that ...
andalah lelaki itu!


7 comments:

nadxoxo said...

fuiyooo..akhirnya hehe ^^

Cik Kmar said...

ha ha ha

mukanya ada iras2 dgn kamu

bagus2 ;-)

Cik Dada said...

suke semua org ye....

Cik Kmar said...

btw dada, ko nye bf cm bf aku la. xsweet, xgentleman, xmulut manis. pstu x tfikir nk angkat brg shopping aku most of the time kuar same2. lol. pstu aku plk pujuk die klo aku merajuk. hahahaha. but i love him so much. mungkin lelaki sebegini buat kite lebih setia. :-D

Cik Dada said...

mungkin ya dan mungkin jugak tak kmar..
its depends~
(*_*)

Cik Kmar said...

haha

ko ni dada cm kompius lg je. :-p

Cik Dada said...

buakan kompius la...
saje psiko..

hahaha