Apr 15, 2009

Kerja oh Kerja..

ada sape2 ada keje kosong x?
hiiii....

sakit jugak kepala bila fikir keje ape la yang boleh buat bila dah habis praktikal ni nnt.
dah pegi untuk beberapa interview,tapi macam tak best.
nak kerja yang kena dgn jiwa..
hahaha...
memilih kan?

btw,buat kawan2 yang dah keje,bg la tips skit camane nak dapat keje.
tak pon,patut tak saya sambung belajar je?
tapi nak yang tak payah loan..chewaaaaaaaaahhhhh....
memang terlebih sudah!!!!

4 comments:

nadxoxo said...

apply yg kerajaan punye offer smbg belajar tu cik dada :D

Cik Kmar said...

ko nk smbg blaja x pyh byr try amik skim latihan akademik kat uni2 tu. klo dpt cgpa lebih drp 3.00 dh kire snang dh nk apply tu.

klo rs xnk blaja gi apply keje yg janjikan paymeny tinggi trus. xde r terkial2 tunggu gaji naik. hehehe.

Cik Dada said...

kmar and nad...
camane nak apply??
ajor le...

Cik Kmar said...

cmne nk apply ye? gi dkt uni yg mu nak mintak scholarship tu and tnye psl slab kat ctu. nnt die bg r borg sume2. make sure bidang yg mu nk tu ade kat uni tu. tp slab ni utk org nk jd lecturer n kne blaja smpai phd.

klo nk scholarship lain, kat uni2 bnyk je fellowship. nnt mu dh dpt offer smbg blaja, mu akan tau cmne2. sbb supervisor n uni akan guide. dun wori, kompem ade org gtau nnt. huhu.