Apr 17, 2009

Oh Chentaku~

saje je nak letak tajuk camtu.
marah ke?
jangan marah ok.

hari ni bosan la.
sebab dah byk hari ponteng keje dan selalu duk rumah.
jadi bila hari cuti pun rase macam biasa biase saje.
tak tau nak buat ape.
sebetulnya ada kerja,tapi malas.
biase la.

erm,dah beberapa hari asyik sakit gigi.
memang la..kalo dah sakit gigi,semua pon sakit.
oleh kerana hari ni cuti,maksudnye weekends,
klinik gigi pon tutup.
amat payah mencarinya
ke farmasi beli pain killer,tapi masih tak hilang..
OMG!!bengkak.
damn,tak sedar bila muka dah herot sebelah.
agak takut.so, pergi ke farmasi lain.
dia bagi 3 jenis ubat..
Alhamdulillah,kurang dah sikit sakitnya..

Dalam pada sakit gigi,
sempat lagi la aku menerima pelawaan kawan tempat kerja (Jue dan Sheera) ke uptown..
heeee....
so,kitorang plan pegi Danau Kota.
biasanya jarak perjalanan hanya 15 minit dari rumah
tapi,terkejut gak,bila sampai simpang Mertu(MRR2) jem gila...
45 minutes kot stuck kat stu...
tapi oleh sebab dah tak boleh pusing balik,teruskan la jugak perjalanan..
bila sampai je simpang nak ke Batu Caves,baru la jem tu habis..
rupenya2 polis...eeeiiiii,memang menyusahkan
sampai je Uptown dah lewat..tpi biase la,
kalo dah hantu shopping..tetap hepi..
bila dah penat,tgk jam..
wah...dah kul 1 pagi..
patut la...
terus la decide untuk balik..
penat..
sangat penat...
sakit gigi + jalan2 = sangat penat...

itu saja laporan untuk hari ini..
=)

2 comments:

nadxoxo said...

chentamu ialah shopping kah? :P

takutnye sakit gigi sampai muka jadi herot :(

Cik Dada said...

oh..nad memahami ghupenye =P
ya..sakit gigi memang sangat sakit..